Vanhoja päiväkirjamerkintöjä

28.11.2012
Tällä kertaa ihastelun kohteena on meidän hevosten upeat näyttely- ja kantakirjaustulokset! Poniktk'n tämän kuun tilaisuudessa olivat mukana äiti Moondance ja poika Nightwalker. Molemmat palkittiin upeasti II-palkinnolla! Koska Moondancen viimeisin sulhanen, Nurias Juvelier, palkittiin myös II-palkinnolla, on Baronesse suoraan kantakirjakelpoinen. :) Baronesse on itsekin ehdolla BIS-kehään, joten toivotaan että tytär jatkaa vanhempiensa jalanjäljissä! Näyttelyissä menestystä on ponipuolella niittänyt myös Aderyn (2xirtoSERT), joka muuten varsoi juuri ensimmäisen jälkeläisensä. Hevosista BIS-kehässä on pyörähtänyt Summerstorm Eton (BIS4) sekä tälläkin hetkellä serteille ehdokkaina ovat mm. Morocco, Summerwine ja Nightwalker. Omista näyttelyistä odotamme viimeisiä tuloksia. Suuret kiitokset tuomareille!

31.10.2012
Ponipuoli on avattu! Taisi lähteä vähän käsistä tämä minun "muutaman ponin poliitikka".. :)

23.10.2012
Astutuksia sovittu poneille! Marraskuun puolella syntyvistä varsoista ainakin kolme jää kotiin ja kaksi on tällä hetkellä myynnissä. Astoria etsii vielä sopivaa mountain-oria, varsakin on jo varattu uuteen kotiin. :) Puoliveriset keskittyvät kilpailemaan ja seuraavat varsat syntynevät joulun tienoilla. Lukuunottamatta War Roulettea, joka varsoo ensimmäisen varsansa E's Greyhoundista. Kyseinen varsa on jo varattu uuteen kotiin.

17.10.2012
Kingston Denwerille vihdoin sivut. Tämä mielenkiintoinen ori on minulle tärkeistä linjoista, sillä sen emä on oma kasvattini ja emänisä on yksi kaikkien aikojen lempihevosistani. :) Ori ei todennäköisesti tule olemaan yleisesti jalostuskäytössä. Tallin hevoset ovat olleet kisatauolla, mutta pikkuhiljaa aktivoidutaan taas niiden merkeissä. Ponipuolella Nightwalker, Aderyn sekä Viviane ovat saalistaneet sertejä ja ovat näin kantakirjakelpoisia! Näillä poneilla on siis rekisteröinnin jälkeen tiedossa kantakirjaustilaisuudet. :) Suunnitelmissa on myös astutuksia marraskuulle, ainakin meidän nuoret neidit pääsevät tositoimiin. Todennäköisesti tiedossa on myös ratsuponikasvatti, Arielille on ollut niin vaikea löytää kivasukuista nf-oria. :(

18.09.2012
Ihania varsoja on syntynyt ja saapunut talliin! Amorosa on ulkopuolinen vahvistus, "kotihevosten" varsomisista ovat pitäneet huolen Summerwine varsoen upean rautiaan Summerstorm-oriin, Mysia Musica varsoi tamman Belgrave, Thiarasta tuli tamma Ultima ja Niagarasta ori Rockafella, joka on itse asiassa myyty riolle. :) Seuraavat varsat syntynevät vasta marras-joulukuun tienoilla. Tälllä hetkellä myös osa hevosista pitää kilpailutaukoa, sillä ne ovat napsineet sijoituksia helpoista luokista vähän "liian" nopeasti. :)

15.09.2012
Pitkästä aikaa jotain sivuille. Tallin hevosista Morocco sekä poikansa Zimbabwe ovat ehdolla serteille. Myös tammakasvattimme Euphoria on saalistanut ensimmäisen sertinsä ja on näin ktk-kelpoinen!

27.08.2012
Jamestown F on uusin hankintamme. Komea GP-tasolle valmis ori on Faconden kasvatti. Lisäksi tänään arvottu tulokset ERJ-kisoista, KRJ-kisoista ja nuorten hevosten näyttelyistä.

23.08.2012
NJ-näyttelyistä tulokset! Lisäksi anottu viidet KRJ:n alaiset kilpailut syyskuun alkuun, katsotaan ehditäänkö pitämään useammat kisat syyskuun aikana. :) Estekisojen vuoro on todennäköisesti lokakuussa.

17.08.2012
Osallistujia ERJ- ja KRJ-kutsuihin on tullut ihan kohtalaisesti, toki toivotaan että luokat täyttyy ennen viimeistä ilmoittaumispäivää! Tallin kolmas kasvatti on nähnyt päivänvalon, toivottakaamme tervetulleeksi tammavarsa Belgrave Eton. Lisäksi päädyin hankkimaan ulkopuolista verta talliin, pian syntyvä estelupaus U-Ground Cortina sai jo sivunsa!

10.08.2012
Pitkän uurastuksen jälkeen tallin sivut hevosineen ovat vihdoin julkaisukelpoiset. Hevosmäärä on tällä hetkellä oikein passelit 12kpl ja kasvamassa on muutamia mielenkiintoisia omakasvatteja.

Ulkoasu © MariaR