Nordica

Nimi: Nordica
Rotu: Suomalainen puoliverinen
Sukupuoli: tamma
Säkäkorkeus: 165cm
Väri: ruunikko
Syntymäpäivä: 15.10.2012
(4v 15.02.2013)
Kasvattaja: Sirke, Laura R.
Omistaja: Eton Stud (VRL-01044 & VRL-00397)

VH-numero


Nordican suku on pyhää rakkautta! ♥ Nordican kasvattaja Laura on osannut totisesti valita suvullisesti vanhaa harrastajaa sydäntä lähellä olevat hevoset ja yhdistänyt ne erinomaisin tuloksin. Tamma itse on tumma, jalo ja älykäs kuin mikä. Ikävä kyllä se ei ole kovinkaan kiltti käsitellä, vaan kokeilee mielellään kuinka pitkä hermo käsittelijällä on.

i. Charmyard Acacio
m fwb
ii. Astronomy Domine KK
m fwb
iii. Snowflake's Delta
iie. Chanterelle Luna
ie. Charmyard Bona Drag
rn fwb
iei. H.T. Chinook
iee. Lazzarella
e. Norine Fawk
m trak, KRJ2
ei. Gissolor M
m trak
eii. Gaylord
eie. Akkord's Nabone
ee. Prisqué
rn trak
eei. Psychobill Rock
eee. Adoro's Nortblue

Charmyard Acacio on upea musta, hämähäkkimäinen superliikkuja. Luonteeltaan se on leppoisa ja hyvä käsitellä. Acaciolla on valitettavan vähän, joskin sitäkin laadukkaampaa, jälkeläisnäyttöä. Ori itse on kilpaillut menestyksekkäästi GP-tasolla. Acacion isä Astronomy Domine KK polveutuu kahden huippukasvattajan hevosesta. Ori on menestynyt sekä näyttelyissä (ch) että kilpakentillä (63kpl sijoituksia VaA-GP-tasolla). Ikävä kullä Astronomy Dominella on vain yksi jälkeläinen. Acacion emä Charmyard Bona Drag on kevyt ruunikko tamma, joka on menestynyt kakkospalkinnon arvoisesti sekä Yleislaatuarvostelussa että kouluratsastuslaatuarvostelussa. Tammalla on myös mukiinmeneviä varsoja. Bona Dragin isä H.T. Chinook on yksi entisistä hevosistani. Upea ruunikko vaikuttaa nykyään Airleassa. Bona Dragin emänisä Lanzinger tuskin kaipaa esittelyjä hannover-väen keskuudessa.

Norine Fawkilla on jo ennestään hyvin hienoja varsoja, eikä Nordica tee poikkeusta tässä porukassa. Norine on kilpaillut kouluratsastuksessa GP-tasolla ja sijoittuen krj-II-palkinnon arvoisesti. Norinen isä Gissolor M polveutuu kasvatistani Gaylordista. Gissolor M:lla on serti näyttelyistä sekä kymmeniä sijoituksia krj-kilpaluista. Lisäksi sillä äärimmäisen mukavia jälkeläisiä.

Jälkeläiset

Kilpailutulokset

Kuvagalleria

TÄMÄ ON VIRTUAALITALLI JA SIVUN HEVONEN ON VIRTUAALIHEVONEN
Ulkoasu © MariaR